Palier Centrum Intensieve Behandeling Den Haag

Interieur ontwerp van de multifunctionele ruimte van het Centrum Intensieve Behandeling te Den Haag, onderdeel van Palier. Deze ruimte wordt gebruikt voor verschillende activiteiten van het CIB; dramatherapie, (avond)eten met de behandelgroep, bezoekersruimte en vergaderruimte. De verschillende functies hebben ieder een eigen kleur en icoon waardoor meer duidelijkheid en structuur ontstaat. Alle functies zijn verwerkt in de multifunctionele kastenwand. Door bij ieder functiegebruik de daarvoor toegewezen deurtjes en (kleur)elementen te gebruiken ontstaat er telkens een andere ruimte. De functiewand bevordert het zelfstandig kunnen gebruiken van deze functies door de patiënt.

> Palier Centrum Intensieve Behandeling
Interieur ontwerp – Psychiatrie
Opdrachtgever: Palier, forensische & intensieve zorg
Locatie: Fenny ten Boschstraat – Den Haag
Leverancier: Lensen projectinrichters – Zaltbommel
Gerealiseerd: 2014