‘t Verlaat

Samenwerking met Max Verhoeven als MaMa. Afgelopen maart hebben we de 3e prijs voor de ontwerpwedstrijd van ‘t Verlaat in ontvangst mogen nemen. Het ging hierbij om het maken van een ontwerp voor de multifunctionele ruimte in het van kantoorgebouw tot studentencomplex herbestemde pand van SHS Delft. Lees hier over de prijsuitreiking

De multifunctionele ruimte is een ruimte waar je als bewoner altijd terecht kan, of je nu moet studeren, zin hebt in een potje poolen, even wilt uitschommelen of samen een biertje doet. Verschillende manieren en plekken van zitten hebben daarom ieder hun eigen karakter die gezamenlijk of ieder apart kunnen worden gebruikt. Het systeemplafond herinnert aan de oude functie en blijft bestaan, deze panelen zijn bekleed met stoffen in verschillende kleuren en texturen. Delen van de originele wanden en vloer zijn weer blootgelegd en ten dele bekleed met hout waarop ruimte is voor de identiteit van de bewoners. De gelaagdheid in het interieur geven ‘t Verlaat een speelse omgang met haar vroegere functies en het heden.

Plattegrond en doorsneden

> Aan ‘t Verlaat
Interieurontwerp – Multifunctionele ruimte
Opdrachtgever: SHS Delft
Locatie: Aan ‘t Verlaat – Delft
Ontwerpwedstrijd – 3e plaats